Changing minds

Koncept som förändrar uppfattningar

Digitala strateger at your service

Vi är en lokal Reklambyrå i Örebro med ett helt unikt arbetssätt. Mediakoncept arbetar med digitala upplevelser och våra tjänster innefattar allt från namngivning, logotyper och webbutveckling till strategisk marknadsföring, content marketing och sociala kanaler. Precis som vårt företagsnamn lyder har vi ett eget koncept som utgår från vår outtröttliga strävan att leverera en specialgjord produkt till våra kunder. Vi inriktar oss specifikt mot produktbaserade bolag som har en ambition att växa och ta nya marknadsandelar. För dessa bolag kan Mediakoncepts konsulttjänster göra som störst skillnad. Läs mer om Mediakoncept.

Reklambyrå-Örebro

Process

Företagen vi hjälper har ofta ett redan väl inarbetat varumärke. De har både höga krav på leveransen och värdesätter digitala investeringar. Man ser detta område som en viktig pusselbit i bolagets fortsatta utveckling för att förbättra konkurrenskraft och erbjudande. Vi jobbar med att stärka varumärket och tillsammans med er utvecklar vi ett ramverk för hur bolaget ska kommunicera och särskilja sig framåt.

Målsättning

Genom vår erfarenhet av att arbeta med produkt- och industribaserade verksamheter har vi utvecklat ett gott affärssinne och kan därmed arbeta självständigt och bistå med goda insikter. Vår filosofi bygger på idén kring att stärka relationen med era kunder. Utifrån alla olika aspekter och kontaktpunkter ska vi förbättra er tillgänglighet, ert serviceerbjudande, produktens display samt era särskiljande mjuka värden.

Tips, råd & guider

Reklambyrå i Örebro som brinner för unika lösningar som driver försäljning och bygger varumärke.

Vi brinner för vårt arbete och drivs av att göra en skillnad för våra kunder, på riktigt. Våra kunder anlitar oss av en anledning: resultat. Och vi trivs i den rollen. Mediakoncept agerar som extern marknadsavdelning och rådgivare. Därmed blir vi mycket mer än en traditionell reklambyrå, vi blir en digital affärspartner.

STORA AMBITIONER FÖR VARJE KUND

Med yrkesstolthet och ett öga för detaljer levererar vi en produkt som fungerar på marknaden, på riktigt

När vi hjälper en kund handlar det om mer än design. Vi jobbar brett med hela upplevelsen av ert varumärke och över flera digitala kanaler. Mediakoncept tar hänsyn till hur bolaget vill uppfattas av sina kunder. Därför lägger vi bland annat stor vikt vid den kommunikativa delen av hemsidan, vilket ger kunden ett mervärde. När ni anlitar Mediakoncept ser vi över texter, kommunikation och står för fotografering av er verksamhet. Allt i enlighet med hur ert företag särskiljer sig i sin specifika bransch.

När en tydlig identitet finns, kan vi med goda förutsättningar hjälpa er med resultatfokuserad marknadsföring via bland annat Google och Facebook. I förlängningen står vi för löpande drift och support av hemsida, sociala medier, redaktörstjänster samt mycket mer. Välkommen att kontakta oss!

Kunder

Vad våra kunder säger

Händelser

Se vilka kunder vi hjälpt

Läs mer

Läs mer om hur vi jobbar

Läs mer

Se senaste nytt på Mediakoncept

Läs mer

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt lösning

Läs mer

Upptäck våra tjänster

Läs mer