Vill ni förbättra er organiska Google-placering?Skapa nya affärsmöjligheter genom ökad synlighet

Google används idag dagligen som primär metod för att hitta nya produkter och tjänster. En hög organisk Google-placering har idag ett väldigt högt marknadsvärde i de flesta branscher.

Inför en SEO-strategi och märk skillnaden

Vill ni ta vara på bolagets potential, öka antalet besökare på er hemsida och därmed antalet nya förfrågningar? Då kan SEO, det vill säga sökmotoroptimering, vara svaret. Vilken placering ert företag har på Google baseras på en rad olika faktorer. I grunden handlar det om att Google vill leverera bästa tänkbara och relevanta sökresultat för den som söker. Ett företag som har hundratusentals besökare månatligen är troligen ett bättre sökresultat för den genomsnittlige kunden, jämfört med ett företag med ett dussin besökare varje månad. Många skulle nog exempelvis också hålla med om att det är en bra idé att ditt lokala sjukhus kommer högt upp på sökningen ”sjukhus” i din stad.

Med kännedom kring hur Google arbetar när de rankar hemsidor i sin sökmotor kan vi framgångsrikt skapa hemsida och länkar på ett sätt som ökar er organiska placering.

seo

Teknisk SEO handlar om kunskapen kring hur Google vill att en hemsida ska vara uppbyggd, dels gällande kod och struktur, men även gällande bild och text. Genom korrekt uppbyggnad av samtliga SEO-aspekter kan teknisk sökmotoroptimering ge goda resultat på sökord med mindre konkurrens. Teknisk SEO är även en absolut nödvändig grundpelare för att få optimala resultat vid arbete med länkbaserad SEO.

En av de mer kända verktyg som Google använder för att ranka sidor är länkar. Det handlar dels om interna länkar på själva hemsidan, då Google vill att man ska ha ett bra internt flöde på hemsidan. Det handlar även om att bli omnämnd på och länkad till från relevanta hemsidor samt att själv länka till externa sajter. Desto mer trafik och hög relevans de verksamheter och hemsidor man har samröre med, desto mer värderar Google-motorn er länkning. Vi hjälper er att implementera en strategi för att börja arbeta med länkning och ta vara på era möjligheter samt hjälper er hitta nya kanaler.

Behöver du hjälp?

Ring oss

Klicka för telefonnummer

Tel

Maila oss

info@mediakoncept.se

Mail

Formulär

Gå vidare

Kontakt