När kreativitet möter teknik

Vad vill vi åstadkomma?Vi vill förändra uppfattningar

Genom att lägga ned tid, resurser och kraft på att verkligen förmedla era fördelar kan vi få rätt personer vid rätt tillfälle att se er verksamhet på ett annorlunda sätt. Det är kortfattat vad vårt essentiella erbjudande handlar om. När vi lyckas med det, lyckas även ni. Då har vi skapat en win-win-situation, vilket vi vet leder till framgångsrika och långa samarbeten.

1. Identitet & varumärke

När vi hjälper en kund handlar det om mer än design. Behöver logotyp, slogan eller färger moderniseras? Eller krävs ett helt nytt omtag för att fortsätta vara konkurrenskraftiga? Vi gör en komplett analys och bistår med rekommendationer kring vilka investeringar som kan vara nödvändiga inför nästa steg.

Varumärke

2. Webbplats

I stort sett alla kunder ni har idag och alla kunder ni kommer ha i framtiden gör research på nätet inför ert samarbete. Det är ingen hemlighet att hemsidan och det intryck en kund får av er verksamhet spelar en avgörande roll. Vi hjälper er att utveckla en konkurrenskraftig helhet som står sig över tid.

3. Marknadsföring

En viktig pusselbit för expansion och lönsamhet är effektiv marknadsföring. Mediakoncept analyserar först er nuvarande situation och tar fram en marknadsplan. Vi ser sedan till att era kunder hittar era produkter och tjänster innan de hittar konkurrenternas. Dessutom tar vi fram strategiskt väluttänkta marknadskoncept för att kommunicera med er målgrupp och bygga nya kontakter via sociala medier, nyhetsinlägg med mera.

seo

4. Mätning & analys

För att kunna säkerställa bra avkastning från marknadsföring behöver vi konstant ställa oss frågan: Fungerar det vi gör? Genom att mäta resultaten från marknadskampanjer och annonser kan vi med god marginal urskilja vilka insatser som fungerar bäst. Med facit i hand kan vi successivt optimera kampanjer och landningssidor för att se till att utvecklingskurvan går uppåt.

Ta reda på mer

Hitta just det du vill veta mer om

Se vilka kunder vi hjälpt

Läs mer

Hur vi jobbar

Läs mer

Se senaste nytt på Mediakoncept

Läs mer

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt lösning

Läs mer

Upptäck våra tjänster

Läs mer