Digital affärspartner

Vi skapar digitala upplevelsersom genererar affärer

Mediakoncept är en mediabyrå lokaliserad i Örebro. Vi vänder oss till kunder över hela Sverige, men vårt arbete har inga geografiska begränsningar. Våra kärnområden är att ta fram skräddarsydda webbplatser och strategisk marknadsföring med en naturlig koppling till affärsrådgivning och varumärkesarbete. Mediakoncept vänder sig primärt till företag som har en egen produkt att sälja och som aspirerar på att ta nya marknadsandelar eller bli ledande inom sin bransch eller nisch. Vi jobbar från idé till slutprodukt. Alla företag börjar sin digitalisering på olika nivåer och vi anser att en tydligt särskiljande identitet alltid är steg ett.

Höga ambitioner för varje kund

Med yrkesstolthet och ett öga för detaljer levererar vi en produkt som fungerar i verkligheten, på marknaden, på riktigt

När vi hjälper en kund handlar det om mer än design. Vi jobbar brett med hela upplevelsen av ert varumärke och över flera kanaler.

Mediakoncept tar hänsyn till hur bolaget vill uppfattas av sina kunder. Därför lägger vi bland annat stor vikt vid den kommunikativa delen av hemsidan, vilket ger kunden ett mervärde. När ni anlitar Mediakoncept ser vi över texter, kommunikation och står för fotografering av er verksamhet. Allt i enlighet med hur ert företag särskiljer sig i sin specifika bransch.

När en tydlig identitet finns, kan vi med goda förutsättningar hjälpa er med resultatfokuserad marknadsföring via bland annat Google och Facebook.

I förlängningen står vi för löpande drift och support av hemsida, sociala medier, redaktörstjänster samt mycket mer.

Vår metod

Vi jobbar hårt och brinner för det vi gör

Vi brinner för vårt arbete och drivs av att göra en skillnad för våra kunder, på riktigt. Våra kunder anlitar oss av en anledning: resultat. Och vi trivs i den rollen. Mediakoncept agerar som extern marknadsavdelning och rådgivare. Därmed blir vi mycket mer än en traditionell mediabyrå, vi blir en digital affärspartner.

Ta reda på mer

Hitta just det du vill veta mer om

Se vilka kunder vi hjälpt

Läs mer

Läs mer om hur vi jobbar

Läs mer

Se senaste nytt på Mediakoncept

Läs mer

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt lösning

Läs mer

Upptäck våra tjänster

Läs mer