Webbutveckling med fokus på detaljerna

Frågan att ställa sig ärVad utgör en bra webb?

En bra hemsida ger en effektiv och färgstark bild av er verksamhet vid första anblicken. På ett lättöverskådligt och smidigt sätt visar den också upp de mer sofistikerade delarna. Våra lösningar ska täcka hela spektrumet: Texter, grafik och teknik, mjuka värden och användarvänlighet.

Gör inte bara en ny hemsida, ta fram ett helt eget koncept för er verksamhet

När vi hjälper en kund med en ny hemsida handlar det om mer än design. Vi hjälper er att skapa en helt ny identitet för bolaget.

Mediakoncept tar hänsyn till hur bolaget vill uppfattas av sina kunder. Därför lägger vi stor vikt vid den kommunikativa delen av hemsidan, vilket ger kunden ett mervärde. När ni anlitar Mediakoncept ser vi över era texter och står för fotografering av er verksamhet. Allt i enlighet med hur ert företag särskiljer sig i sin specifika bransch.

Oavsett vilken ambitionsnivå ni har tar vi fram en modern och mobilanpassad lösning som följer er profil. Webbplatsen byggs så att ni själva enkelt kan sköta uppdateringar. Vid behov av support finns vi självklart vid er sida. Läs mer om supportavtal.

webbutveckling

När ni anlitar Mediakoncept för skapandet av en ny webbplats rekommenderar vi alltid att ni även låter oss tillhandahålla en fotografering av verksamheten. Detta innebär att vi tar fram en fotoplan som har hemsida och marknadsföring i åtanke. Bilderna fungerar därmed i en rad olika sammanhang. Vi brinner för fotografering och levererar bilder av högsta kvalitet, tagna med den bästa utrustningen.

Läs mer om fotografering här

Vi tar fram en flerdimensionell logotyp med en tydlig tanke bakom. Vi tar oss tid att lära känna personerna bakom företaget, dess historia och skapar oss en djupare förståelse kring ert erbjudande. Dessutom utforskar vi tillsammans med er hur marknaden ser ut och identifierar er konkurrens.

Läs mer om logotyp här

Grafiska element förstärker ert budskap och hjälper era kunder att komma ihåg ert varumärke. Mediakoncept hjälper er steg-för-steg att forma en helt egen och unik grafisk profil som talar ett tydligt budskap.

Läs mer om grafisk profil här

Behöver du hjälp?

Ring oss

Klicka för telefonnummer

Tel

Förfrågan

Få offert

Kontakt

Maila oss

info@mediakoncept.se

Mail